I edgemo green bliver du ikke bare en del af holdet. I fællesskabet med Danoffice IT og edgemo er vi en del af noget større - en arbejdsplads med global rækkevidde og med det helt klare formål at gøre en forskel.

I edgemo green og i hele vores organisation er kulturen stærk. Vi passer på hinanden. Og vores bevidsthed er stærk – vi er sammen om at passe bedre på verden

Udvikling i vores DNA

Da Niels Peter Holm stiftede edgemo green i 2010 var der ikke det samme fokus på bæredygtig udvikling, som vi ser i dag. Det betød dog blot, at vi fik et solidt forspring til at udvikle måden, vi driver vores forretning og vores arbejdsplads på, til gavn for både kunder og ansatte.

 

I vores organisation deler vi verdenssyn: Danoffice IT, edgemo og edgemo green er startet af entusiastiske entreprenører med en drøm om at gøre det anderledes og lidt bedre; en drøm, der er gået i opfyldelse! For vi gør en forskel – ikke mindst, når vi samler vores kræfter og kompetencer.

 

Vores bidrag til verden har afsæt i Danmark, men rækker ud - også til de fjerneste egne af kloden og til verdens brændpunkter. Derfor er det vigtigt for os at bringe ansvarlighed ind i vores hverdag og i det, vi leverer.

Vi har hele kæden selv – og vi har hinanden


Vi arbejder både med nysalg og genbrug. Og som noget helt unikt ejer vi hele kæden og processerne selv. Fra logistik til lager. "Men brugt it - det må da kræve en særlig indsigt og specialisering?" tænker du måske. Til dét kan vi kun svare: Ikke nødvendigvis!

"Mennesket kommer først. At kende branchen kan være en fordel, men fordi vi arbejder meget anderledes end den traditionelle it-branche, så er det ikke en forudsætning. Det kan også være en fordel, at man har haft berøring med brokere i udlandet, men igen er det vigtigste, at vi kan arbejde sammen. Vi er ikke individualister, vi er mennesker, som kan bygge bro og arbejde sammen."

En kultur i god forfatning

At vi værner om en god kultur, er ikke bare noget, vi siger, fordi det skal lyde pænt. Det er endda skrevet ind i vores Kulturelle Forfatning. Det er en Grundlov, vi ikke bare læser, men som vi lever. Vi investerer kontinuerligt og tungt i organisation og kultur. For vi véd, at vi har behov for at sparre med andre i øjenhøjde og på tværs af fagområder, og at vi alle har behov for inspiration og socialt samvær. Derfor kan vi - i en tid med ekstrem mangel på arbejdskraft - bryste os af en exceptionel høj fastholdelsesrate.

+250 kolleger og din nye leder venter kun på dig

Succes smitter, og mængden af kunder og opgaver stiger. Dét kræver flere edgemo green-hænder. Ligesom det kræver flere edgemo- og Danoffice IT-hænder i både Danmark og udland - klik dig videre herunder og se vores ledige jobs. Er der intet, der matcher dig lige nu, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@edgemogreen.com

Lad os hjælpe med jeres brugte it